Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Na het gebruiken van de machines twee maanden, zijn de prestaties zeer stabilisatie, en de de diensthouding van uw bedrijf is groot, dankt u een!

—— David Smith

De machine is zeer goed voor gevoelige verschijning, perfecte technologie, energie - besparing! Dank voor Wuhan Gyoung! Ik hoop u beter en beter wordt.

—— Stefanie Maria

Wij zijn zeer tevreden de machine, het gemakkelijk is te assembleren en de controlerende theorie van operate.advanced met krachtige PLC, op hoog niveau van automatic.TKS

—— Maximum Zand

Wij kochten gebraden het onmiddellijke half jaar van de noedelproductielijn geleden, terwijl tot nu toe de lijn zeer goed loopt, van het grondstoffentarwemeel aan de definitieve onmiddellijke noedels, zijn allen perfect, kijken wij verder om met dit bedrijf meer samen te werken.

—— Cyril A. ADIKO

Aangezien twee jaren geleden, met behulp van hetJonge bedrijf steunen aan installatie van de noedellijn aan nu, wij hebben grote winst van deze lijn maken, in de toekomst die ik over vestiging zal denken een nieuwe grote lijn van deze fabriek, dankt aan hun hulp.

—— Roxanne

De noedel heeft ongeveer vijf jaar nu gelopen, zijn allen goed, dank ik Gyoung-werkelijk fabriek, liet me goed geld in noedelmarkt maken. Ik ben persoonlijk adviseer u noedelproductielijn van dit bedrijf in hun fabriek krijgt.

—— Najad Nizam

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

    De Industrie & de Handel Co.Ltd van Wuhangyoung zijn een binnenlandse professionele fabrikant en een de uitvoerhandelaar die in het onderzoeken, zich ontwikkelt, etc. veroorzakend allerlei onmiddellijke noedelmachine, fijne droge noedelsmachine. 
    Wuhan Gyoung is trots om gediplomeerd Ce te zijn, ISO gediplomeerd in 2011. Wij worden toegewijd aan het vervullen van de vereisten van certificatie: om onophoudelijk de hoogste geschikte delen van de kwaliteitsopschorting te ontwikkelen te vervaardigen en te verbeteren die, duurt het werk, en. Voorts streven wij ernaar om producten en de diensten constant te verlenen die voldoen en aan de eisen en de verwachtingen van klanten overschrijden.

 

 

Materiële Controle:

1. Van de verwerving die van grondstoffen, de leveranciers vereisen om het willekeurige proeven uit te voeren om de kwaliteit van materialen te verzekeren.
2. Opgezette IQC-inspectieafdeling voor inkomende goederen, om de inspectie voor kritieke delen te leiden om de kwaliteit te beschermen.
3. In het grootste deel van orden, moet de eerste steekproeftest test voor zijn volledig - gekwalificeerd vóór gegroepeerde productie.
4. Onze partners zullen strikt elk proces in hun jurisdictie inspecteren.

 

 

Productiecontrole:
1. Kwaliteit die testen:
    Strikt zou zijn om de details volgens kwaliteitscontrolevereisten te testen, verifieerde dat het product niet taakproblemen, bestaat en een de testrapport van de productkwalificatie uitgeeft.
2. Verpakkingsinspectie:
    Volgens de orde, om product te controleren zijn de etiketten hetzelfde, is het aantal correct, zijn de toebehoren volledig.
3. Verkoop:
    De afgewerkte producten moeten in goede staat worden ontdekt alvorens, om te verpakken te controleren of als het product overeenkomstig orden en de inspectierapporten van de kwestieverzending.

 

Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.        Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

 

Certificaten
 • Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

  Standaard:CE

  Aantal:110118/WGY049

  Uitgiftedatum:2011-01-01

  Vervaldatum:2021-01-02

  Uitgegeven door:ECM

 • Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

  Standaard:ISO

  Aantal:110811014

  Uitgiftedatum:2008-12-24

  Vervaldatum:2018-04-21

  Scope / Range:Design,Production and sales of GMS series vermicelli drying equipment,BFP series complete sets of equipment for instant noodles.

  Uitgegeven door:Intertek Certification Limited

 • Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

  Standaard:PATENT

  Aantal:ZL200620030989.1

  Uitgiftedatum:2007-08-29

  Scope / Range:Mechanical Engineering Put-away

  Uitgegeven door:SIPO

 • Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

  Standaard:PATENT

  Aantal:ZL200620030991.9

  Uitgiftedatum:2007-08-15

  Scope / Range:Mechanical Engineering UnShelve

  Uitgegeven door:SIPO

 • Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

  Standaard:PATENT

  Aantal:ZL200620031165.6

  Uitgiftedatum:2007-11-21

  Scope / Range:Low Temperature Drying

  Uitgegeven door:SIPO

 • Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

  Standaard:PATENT

  Aantal:ZL200620030990.4

  Uitgiftedatum:2007-08-15

  Scope / Range:Pneumatic Section

  Uitgegeven door:SIPO

Contactgegevens
Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. LIU YONG

Tel.: 86-27-82609133-82625775

Fax: 86-27-82652077

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)