Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

Van goede kwaliteit onmiddellijke noedel die machine maken voor verkoop
Van goede kwaliteit onmiddellijke noedel die machine maken voor verkoop
Na het gebruiken van de machines twee maanden, zijn de prestaties zeer stabilisatie, en de de diensthouding van uw bedrijf is groot, dankt u een!

—— David Smith

De machine is zeer goed voor gevoelige verschijning, perfecte technologie, energie - besparing! Dank voor Wuhan Gyoung! Ik hoop u beter en beter wordt.

—— Stefanie Maria

Wij zijn zeer tevreden de machine, het gemakkelijk is te assembleren en de controlerende theorie van operate.advanced met krachtige PLC, op hoog niveau van automatic.TKS

—— Maximum Zand

Wij kochten gebraden het onmiddellijke half jaar van de noedelproductielijn geleden, terwijl tot nu toe de lijn zeer goed loopt, van het grondstoffentarwemeel aan de definitieve onmiddellijke noedels, zijn allen perfect, kijken wij verder om met dit bedrijf meer samen te werken.

—— Cyril A. ADIKO

Aangezien twee jaren geleden, met behulp van hetJonge bedrijf steunen aan installatie van de noedellijn aan nu, wij hebben grote winst van deze lijn maken, in de toekomst die ik over vestiging zal denken een nieuwe grote lijn van deze fabriek, dankt aan hun hulp.

—— Roxanne

De noedel heeft ongeveer vijf jaar nu gelopen, zijn allen goed, dank ik Gyoung-werkelijk fabriek, liet me goed geld in noedelmarkt maken. Ik ben persoonlijk adviseer u noedelproductielijn van dit bedrijf in hun fabriek krijgt.

—— Najad Nizam

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.
De onze bouw van het bedrijfbureau personeel in ons bureau ZAAL 1607/1608 bureaus ZAAL 1607/1608 bureaus werkgever in fabriek met buitenlandse klanten Klanten die Fabriek bezoeken 2018 Ethiopië Expo in Mei 2018 Ethiopië Expo in Mei

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Gyoung
Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

   Co. van Wuhan sticked g-Jong Industry&Trade, Ltd, aangezien een professionele fabrikant en een handelaar van de noedelmachine, hebben aan het principe van „geraffineerde vakmanschap, Eerlijkheid, Innovatie, en Ontwikkeling“ en aan het verrichtingsconcept“ het perfectioneren van de producten en het behandelen van consumenten met eerlijkheid“, en aan het kwaliteitsbeleid van meticulously productie om kwaliteit te verzekeren, oprecht aanbiedend de dienst voor consumenten, innovatively makend verbetering voor ondernemende geest en uitvoerend gestandaardiseerd beheer voor verbetering waarvoor het tot buitengewone prestaties en gedemonstreerd zeer goed beeld van particuliere ondernemingen heeft geleid en vele gloriën achter elkaar tijdens collectieve ontwikkeling sinds de totstandbrenging van het bedrijf gemaakt. Als passage van tijd, ons land een nieuwe fase van hervorming en ontwikkeling is ingegaan.

    Co. van Wuhan zal g-Jong Industry&Trade, Ltd de ondernemende geest van „het streven voor schittering en het braving voor het maken van grotere passen dragen en zal volledig gebruik van het talent van al personeel maken om een gloednieuw hoofdstuk van collectieve ontwikkeling door te plakken en aan marktrichtlijn en het wetenschappelijke concept ontwikkeling te schrijven, kwaliteit als sleutel en beheer te vergen als stichting.

    Wij begaan plechtig ons aan: het verheugen zich op het werken oprecht samen met alle cirkels van de maatschappij en het aanbieden van de oprechte dienst voor alle eigenaars met al onze harten; het leveren van actieve bijdrage tot de economische ontwikkeling van onze natie en gezamenlijk het creëren van een betere toekomst met iedereen.

 

   Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.       Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.      Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

 

   

Contactgegevens
Wuhan G-Young Industry & Trade Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. LIU YONG

Tel.: 86-27-82609133-82625775

Fax: 86-27-82652077

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)